Limita maximă a venitului pentru obținerea ajutorului de încălzire se majorează la 750 lei

Primăria Municipiului Satu Mare și Direcţia de Asistenţă Socială Satu Mare anunță că, începând cu data de 01.01.2019, conform prevederilor O.U.G. nr.114/2018 , limita maximă a venitului net pe membru de familie/persoană singură se majorează de la 615 lei la 750 de lei pentru solicitanţii ajutorului pentru încălzire a locuinţei cu gaze naturale, energie electrică şi combustibili solizi sau petrolieri.Astfel, pentru a beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei începând cu luna februarie 2019, cetățenii municipiului sunt rugați să ridice formularele și declarațiile pe propria răspundere de la sediul Direcției de Asistență Socială Satu Mare, str. Ilisești, nr. 4, după următorul program : luni-joi, între orele 8.30-13.30.

În primele trei luni ale sezonului rece (noiembrie 2018 – ianuarie 2019), la nivelul municipiului Satu Mare au fos preluate 225 de cereri la subvenția pentru încălzirea locuinței, însă după majorarea limitei maxime a venitului se preconizează o creștere a cererilor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 17, 2019. Filed under Social. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.