Doi conducători auto din Ardud, sancționați pentru conducerea de autovehicule neînmatriculate

La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud, au oprit în trafic pe raza localității Mădăras, un autoturism condus de un bărbat, de 35 de ani, din oraș Ardud.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că autoturismul nu era înmatriculat, întrucât autorizația de circulație provizorie era expirată.

În cauză cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat.

Tot polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au identificat un bărbat, de 53 de ani, care se afla la volanul unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

La data de 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud au identificat în trafic, între localitățile Ardud și Ardud Vii un bărbat de 53 de ani din localitatea Ardud care se afla la volanul unui autoturism fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

În cauză cercetările continuă în dosarul penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 21, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.