Peste 300 de amenzi de peste 70.000 lei, aplicate în weekend de polițiștii sătmăreni

Pe parcursul sfârșitului de săptămână, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de poliție Județean Satu Mare au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând aproape 300 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 70.000 de lei.

În perioada 25 – 27 ianuarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente.

Astfel, au fost întocmite 3 dosare penale pentru infracţiuni rutiere şi aplicate în jur de 190 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 45.800 de lei, șoferilor indisciplinați.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 5 permise de conducere pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, viteză și nerespectarea culorii roșii a semaforului și a fost ridicat un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii de ordine publică au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, cetățenilor care nu au respectat normele de conviețuirea socială, în valoare de peste 30.000 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 28, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.