Concert extraordinar susținut de Orchestra Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare, la Carei

Miercuri, 30 ianuarie 2019, de la ora 18.00, în Sala Cavalerilor a Castelului Károlyi din municipiul Carei a avut loc un Concert Simfonic extraordinar susținut de Orchestra Filarmonicii „Dinu Lipatti” din Satu Mare și soliștii invitați, fiind cel de-al patrulea concert din cadrul actualei stagiuni.

Concertul l-a avut ca dirijor pe Ștefan Novak, iar soliștii serii au fost pianistul Cătălin Șerban și violoncelistul Constantin Borodin, din Republica Moldova.

În cadrul programului, publicul s-a putut delecta cu compoziții cunoscute precum: Concertul pentru pian și orchestră nr. 1 în re minor op.15, de Johannes Brahms și Concertul pentru violoncel în si minor op. 104, de Antonin Dvořák.

Interpretarea desăvârșită, plină de eleganță și virtuozitate, a artiștilor sătmăreni și a invitaților serii a fost răsplătită cu îndelungi aplauze de publicul numeros prezent în Castelul din Carei.

Evenimentul a fost organizat de Filarmonica „Dinu Lipatti” Satu Mare, cu sprijinul Consiliului Județean Satu Mare, Direcției de Cultură a Municipiului Carei, Centrului Cultural Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 30, 2019. Filed under Cultură, Educație. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.