Proiectele primei ședințe din 2019 au fost votate în unanimitate de consilierii județeni

Consiliul Județean Satu Mare s-a întrunit în data de 30 ianuarie, miercuri, în prima ședință ordinară a anului 2018. Pe ordinea de zi au figurat 12 proiecte de hotărâre, toate fiind votate în unanimitate de aleșii județeni.

Proiectul privind rectificarea bugetului general consolidat al Judeţului Satu Mare pe anul 2018, a fost primul punct de pe ordinea de zi și prevede regularizarea efectuată în urma unor modificări legislative.

De asemenea, consilierii județeni și-au dat acordul pentru actualizarea indicatorilor tehnico-economici a 8 obiective de investiții vizând infrastructura rutieră și cea turistică. Odată cu această actualizare pot fi continuate investițiile în modernizarea drumurilor județene, prin fonduri PNDL și va putea fi realizată alimentarea cu apă potabilă a zonei Luna Șes și înmagazinarea apei printr-o acumulare permanentă pentru tunurile de zăpadă.

Pentru că au fost respectate toate cerinţele impuse prin reglementările naţionale şi internaţionale în materie de analiză şi evaluare a zgomotului, consilierii județeni și-au dat girul și pentru planul de acțiune pentru prevenirea și reducerea zgomotului generat de traficul aeroportuar pe Aeroportul Internațional Satu Mare.

Ultimele trei proiecte de pe ordinea de zi au vizat modificarea statului de funcții ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Direcției Generale de Evidență a Persoanelor și Spitalului de Pneumoftiziologie Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on ianuarie 30, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.