Asistații social din Satu Mare vor presta în mod obligatoriu muncă în folosul comunității

A fost aprobat Planul de acţiuni şi de lucrări de interes local pe anul 2019, pentru repartizarea orelor de muncă prestate lunar de către persoanele majore apte de muncă din familia beneficiară de ajutor social. Astfel, din fiecare familie care beneficiază de ajutor social, cel puțin un membru este obligat să presteze muncă în folosul comunității.

Programul de desfăşurare a activităţiilor, de către beneficiarii de ajutor social apţi de muncă, se stabileşte în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi ale săptămânii. Intervalul orar de desfăşurare al activităţii de către aceste persoane se va stabili în funcție de activitățile operative ale Poliției Locale.

Printre activitățile propuse se numără salubrizarea zonelor municipiului unde se constată locuri de depozitare a deşeurilor menajere clandestine, curățarea de deşeuri menajere şi resturi de vegetație a celor două diguri ale râului Someş, a altor zone verzi din municipiu, curățarea panourilor de afişaj din municipiu, curăţarea trotuarelor şi aleilor pietonale în locaţiile din municipiu unde există imobile nelocuite, decolmatarea şanțurilor şi rigolelor din domeniul public şi privat al municipiului și altele.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 1, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

One Response to Asistații social din Satu Mare vor presta în mod obligatoriu muncă în folosul comunității

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.