Jandarmii asigură sâmbătă ordinea publică la meciul de baschet feminin CSM Satu Mare – SEPSI Sfântu Gheorghe

Efective de jandarmi, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Satu Mare, vor asigura măsurile de ordine publică și siguranța spectatorilor, care vor fi prezenți la meciul de baschet  feminin dintre CSM Satu Mare – SEPSI Sfântu Gheorghe, din cadrul Ligii Naționale de Baschet. Partida se va disputa, sâmbătă, 02 februarie a.c., la Sala LPS din municipiul Satu Mare, începând cu ora 17.00.

Accesul spectatorilor în sală se va face doar pe bază de bilete sau invitații, iar pentru a evita aglomeraţia în jurul punctelor de intrare în incinta sălii, recomandăm suporterilor să vină din timp, începând cu ora deschiderii porţilor de acces.

De asemenea, solicităm, atât suporterilor, cât şi cetăţenilor, să manifeste înţelegere faţă de măsurile care vor fi asigurate cu acest prilej şi să răspundă cu solicitudine indicaţiilor forţelor de ordine, pentru ca această competiţie să se desfăşoare în condiţii optime de siguranţă.

Efectivele Jandarmeriei Sătmărene, vor asigura măsurile de ordine publică în zona apropiată şi imediată a Sălii LPS, pe traseele de afluire şi defluire ale spectatorilor și va acționa pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Recomandăm suporterilor să nu se implice în incidente care ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică şi să se delimiteze de orice formă de violenţă, care ar conduce la tulburarea ordinii şi liniştii publice sau manifestări violente, întrucât nu vor fi tolerate acţiuni de natură să tulbure buna desfăşurare a acestui eveniment.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 1, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.