Amenzi în valoare de peste 96.300 lei, aplicate de lucrătorii I.P.J. Satu Mare weekendul trecut

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acţionat pe parcursul sfârșitului de săptămână, pe principalele artere rutiere din județ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, și pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, aplicând peste 440 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 96.300 de lei.

Pe parcursul sfârșitului de săptămână, 1 – 3 februarie a.c., poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi pentru creșterea gradului de disciplină rutieră și pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost aplicate peste 340 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de aproximativ 74.300 de lei, șoferilor care au încălcat regulile de circulație.

Ca măsură complementară, au fost reţinute în vederea suspendării 24 de permise de conducere, din care 4 pentru efectuarea unor depășiri neregulamentare și 2 pentru alcoolemii de 0,17 și 0, 19 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, 13 conducători auto cu vârste cuprinse între 20 și 76 de ani, au fost filmați și înregistrați de aparatul radar rulând cu viteze de la 102 km/h până la 127 de km/h, pe tronsoane de drum cu limita de viteză maximă admisă de 50 km/h, în cazul acestora dreptul de a conduce fiind suspendat de polițiști pentru 90 de zile.

Au fost ridicate 10 certificate de înmatriculare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 4, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.