Primăria Satu Mare face primul pas pentru eliminarea câinilor fără stăpân de pe străzi

Municipiul Satu Mare dorește delegarea gestiunii serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare. Cod PV: 85323000-9, 85200000-1, Valoarea estimată în lei fără TVA: valoarea estimată între: 1,00-1.100.000 lei fără TVA.

Descrierea succintă a contractului: Delegarea gestiunii serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare, în conformitate cu cerinţele impuse prin documentaţia de atribuire. Procedura aplicată: concesiuni de servicii în conformitatea cu art.24 din Legea 100/2016, actualizată.

Contractul de concesiune se va încheia pe o perioada de 5 ani. Criteriul de adjudecare: Oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, având în vedere că specificaţiile tehnice au fost stabilite clar se urmărește doar punctarea nivelului tarifelor utilizate.

Modul de prezentare a ofertei: Operatorii interesați vor depune ofertele în plic închis la adresa: Primăria municipiului Satu Mare Registratură (cam.11), P-ța 25 Octombrie nr.1, cod poștal 440026, loc. Satu Mare, jud. Satu Mare, până la data de 28.03.2019, ora 12:00. Pe plic se va specifica denumirea: Delegarea gestiunii serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare, si a nu se deschide înainte de data de 28.03.2019 ORA 12:00.

Ofertele vor fi întocmite conform documentației de atribuire, prețul va fi exprimat în lei fără TVA.

Ofertantul are obligația să depună oferta în plic și să cuprindă în mod obligatoriu următoarele: Propunerea tehnică, Propunerea financiară (ofertat în Formularul de ofertă – Formular 10B și anexă), formularul Conf și Declarație cu privire la Delegarea gestiunii serviciului de gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 4, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.