Amenzi de 56.100 lei, aplicate de polițiștii rutieri sătmăreni, în perioada 8-10 februarie

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat în perioada 8 – 10 februarie a.c., mai mute acțiuni, pe diferite linii în vederea menținerii unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, pe raza județului.Astfel, în perioada 8 – 10 februarie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat peste 230 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 56.100 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 12 conducători auto care nu au respectat normele rutiere și au ridicat 2 certificate de înmatriculare.

Polițiștii de ordine publică din cadrul Poliției municipiului Satu Mare au aplicat 19 sancțiuni contravenționale, la Legea nr. 61/1991, în valoare de  5.700 de lei.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 11, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.