Secretarii UAT-urilor au fost convocați prima dată anul acesta în ședință de lucru

Sala mică de ședințe a Palatului Administrativ Satu Mare a găzduit miercuri, 13 februarie prima convocare a secretarilor unităților administrativ-teritoriale din județ.

Ședința de lucru, condusă de subprefectul Altfatter Tamás, a avut propuse spre dezbatere teme referitoare la îndeplinirea atribuţiilor prefectului de verificare a legalităţii actelor administrative adoptate de consiliul judeţean, consiliului local, sau emise de președintele consiliului județean și primarii unităților administrativ-teritoriale, a evidenței acestora precum și o analizare a circularelor transmise în teritoriu privind aplicarea legilor fondului funciar, a activității comisiilor locale de fond funciar precum și privind punerea în aplicare a sentințelor judecătorești definitive.

Conducerea Instituției Prefectului și-a exprimat deschiderea totală în vederea unei bune colaborări cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale pentru îndeplinirea prerogativelor instituționale. Pe lângă alte intervenții, subprefectul județului Satu Mare a făcut un apel referitor la accelerarea ritmului de soluționare a dosarelor de fond funciar.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 13 februarie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.