Asociația Cutezătorii Munților vă invită din nou sâmbătă la o sesiune de mers sportiv

Pentru că își propun în continuare să scoată sătmărenii la mișcare în aer liber, Asociația Cutezătorii Munților îi invită pe toți sătmărenii, sâmbătă, 23 februarie, începând cu ora 12.00, în Piața 25 Octombrie din Satu Mare, loc de unde vor da startul celei de a 5-a ediții a evenimentului ”Mers sportiv în orașul tău”.

Sesiunile de mers sportiv de 2 km, respectiv 6 km, sunt precedate de câteva minute de încălzire, antrenorul zilei fiind de această dată sensei Nyesti Csaba de la Asociația Sportivă Okinawa Dojo. La final participanții vor avea parte și de o surpriză din partea organizatorilor.

Participarea este liberă, fără limită de vârstă. Copiii vor veni însoțiți de adulți. Mersul sportiv nu necesită un echipament deosebit, dar recomandăm ca participanții să aibă o ținută de sport, adecvată sezonului, și încălțăminte cu talpă aderenta, comodă.

Detalii pot fi obținute de pe pagina de Facebook: Asociația Cutezătorii Munților.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 22, 2019. Filed under Sport  . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.