57 de persoane legitimate în localitatea Poiana Codrului și amenzi de peste 6.000 lei, aplicate

Polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Valea Vinului au organizat în dimineața zilei de 20 februarie a.c., o acțiune în cadrul căreia au legitimat peste 50 de persoane și au fost aplicate 26 de sancțiuni contravenționale.Miercuri, 20 februarie a.c., polițiștii Secției Poliție Rurală Valea Vinului în colaborare cu polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic și ai Serviciului de Investigații Criminale, au organizat și desfășurat o acțiune pe raza localității Poiana Codrului, în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a prevenirii și combaterii fenomenului infracțional.

Ocazie cu care au legitimat 57 de persoane, au controlat peste 20 de autovehicule și au aplicat în total 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6 375 de lei.

De asemenea au pus în executare un mandat de aducere, emis în cadrul unui dosar penal aflat în lucru la nivelul Secției de Poliție și au ridicat un certificat de înmatriculare.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 21, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.