Direcția de Asistență Socială Satu Mare, nominalizată la premiul pentru ”Instituția Anului”

Direcția de Asistență Socială Satu Mare este nominalizată în acest an la Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială pentru premiul „Instituția Anului”.

Cetățenii municipiului își pot exprima optiunea pentru a vota online la fiecare categorie, accesând următorul link: http://poll.cnasr.ro/, până în 25 februarie.

Devenit un eveniment tradiţie în mediul social din România, Gala Naţională a Excelenţei în Asistenţă Socială, ediţia a VI-a va avea loc în data de 19 martie 2019, pe scena Atenului Român.

Organizată cu ocazia celebrării Zilei Mondiale a Asistenţei Sociale, Gala este evenimentul în care asistenţi sociali din întreaga ţară, autorităţi, jurnalişti, sărbătoresc realizările profesiei de asistent social pentru a transmite un mesaj cu privire la conştientizarea contribuţiilor din domeniul social şi nevoia acţiunilor ulterioare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 22, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.