Peste 110 metri cubi de lemne, confiscați de polițiști de la o societate comercială din Tășnad

Polițiștii Serviciului de Ordine Publică au dispus la data de 26 februarie a.c., confiscarea valorică a peste 110 mc de material lemnos.Marți, 26 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Ordine Publică din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare în vederea asigurării unui climat corespunzător de siguranță civică, a preveniri și combaterii eficiente a fenomenului criminogen în domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos au efectuat un control cu privire la legalitatea exploatărilor forestiere de la ocoalele silvice de stat și private, de pe raza județului Satu Mare.

Cu această ocazie au fost constatate încălcării ale Legii nr. 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, de către o societate comercială cu sediul în localitatea Tășnad.

Astfel, au fost aplicate 2 sancțiuni contravenționale, în valoare de 3.000 de lei, fiind dispusă confiscarea valorică a 119,99 mc de material lemnos.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on februarie 27, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.