Secretarul general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă și senatorul Adrian Țuțuianu vin la Satu Mare

Secretarul general al PRO România, deputatul Ion Mocioalcă, și senatorul Adrian Țuțuianu, fost ministru al Apărării Naționale, se vor afla joi și vineri în vizită oficială în județul Satu Mare, unde vor avea întâlniri cu membrii și simpatizanții Pro România.

Oaspeții vor sosi joi în Satu Mare, urmând ca împreună cu deputatul Octavian Petric – coordonator al PRO România Satu Mare – să aibă întâlniri cu membrii și simpatizanții în localități din județul Satu Mare, dar și scurte vizite în județele Sălaj, Maramureș și Bihor.

Ziua de vineri va fi dedicată întâlnirii cu membrii și simpatizanții din Satu Mare, la sediul partidului, de la ora 12.00, care va fi urmată de o conferință de presă.

Coordonatorii Pro România Satu Mare, deputatul Octavian Petric și Dorel Coica, îi invită pe sătmărenii care doresc să se alăture echipei lui Victor Ponta să participe pe întâlnirea de vineri, 8 martie, de la sediul Pro România de pe strada Horea din municipiul Satu Mare.

În cadrul întâlnirii vor fi dezbătute teme de țară importante, precum și strategia Pro România în vederea alegerilor europarlamentare care vor avea loc în luna mai 2019.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 7, 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.