Elevii de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” au dominat etapa județeană a Olimpiadei de geografie

În data de 9 martie 2019, sâmbătă, la Colegiul Național ”Doamna Stanca” din Satu Mare s-a desfășurat etapa județeană a Olimpiadei de geografie. Au participat elevi de la învățământul gimnazial, clasa a VIII-a și de la învățământul liceal, clasele a IX-a, a X-a, a XI-a și a XII-a.

Concursul de geografie este cuprins în programul activităților pentru performanță din cadrul Ministerului Educației, sub coordonarea inspectorului școlar Daniela Govor în calitate de președinte executiv al comisiei de la Inspectoratul Școlar Județean Satu Mare.

Elevii de la Colegiul Național ”Mihai Eminescu” s-au clasat pe primele locuri și vor reprezenta județul Satu Mare la Olimpiada de geografie, faza națională, sunt următorii: Mudure Cristiana Raluca din clasa a IX-a a obținut locul I, avându-l ca profesor pe Mareș Ovidiu. La clasa a XI-a de asemenea, elevul Terebeș Liviu Cristian locul I, profesor Mali Edit. La clasa a XII-a pe locul I s-a clasat elevul Ducai David, profesor Mareș Ovidiu.

De asemenea s-a situat pe locul II la clasa a IX-a eleva Mândruț Mirabela, iar pe locul III Munteanu Luca. S-a obținut de asemenea o mențiune la clasa a X-a de către Ban Maria.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 15 martie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.