Termenul pentru plata impozitelor pe primul trimestru s-a prelungit până la 31 martie

Direcția de Impozite și Taxe Locale Satu Mare informează contribuabilii că termenul scadent pentru plata impozitelor şi taxelor locale aferente primului semestru este 31 martie 2019.

Având în vedere că, ultima zi de plată este o zi nelucrătoare, termenul scadent se prelungeşte până în 1 aprilie 2019 inclusiv.

Contribuabilii care achită integral impozitele pentru anul 2019, până la data 1 aprilie, beneficiază de bonificaţia de 10%.

Impozitele se pot achita la caseriile Direcției de Impozite și Taxe Locale (Piața Romană), la casieriile situate la etajul IV din incinta Centrului Comercial Someşul sau online pe platforma www.ghișeul.ro

Persoanele care au primit Decizia de Impunere pentru anul 2019 prin intermediul poştei electronice şi au achitat integral impozitele, nu au nici o obligație de plată către bugetul local pentru anul 2019.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 16, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.