Înaltă distincție pentru primarul Tășnadului, Grieb Csaba, la Gala Aniversară a A.O.R.

Asociația Orașelor din România (A.O.R.) a aniversat, anul acesta, 25 de ani de la fondare. Având ca principal scop dialogul activ și relația dintre administrația locală și cea centrală, A.O.R. este una dintre cele patru structuri asociative prevăzute de Legea 215/2001 privind administrația publică locală, ce trebuie consultate obligatoriu în procesul legislativ.

Asociația Orașelor din România a organizat în perioada 24-26 martie 2019, la Bucureşti gala și ședința aniversară a Adunării Generale „A.O.R. – 25 de ani de activitate”.

„Gala A.O.R. – 25 de ani”, organizată sub Înaltul Patronaj al Președintelui României, a avut loc luni, 25 martie a.c., de la ora 11.00, la Teatrul Național „I.L. Caragiale” din București, Sala Pictură. Evenimentul a reunit primarii de oraşe din întreaga ţară şi principalii parteneri din cadrul Administrației Prezidențiale, ministerelor, agenţiilor guvernamentale.

Președintele României, Klaus Iohannis, s-a întâlnit cu primarii din cadrul Asociației Orașelor din România la Phoenicia Grand Hotel, în cadrul unei dezbateri privind „Viitorul oraşelor româneşti în contextul european al conceptului de dezvoltare locală”.

Din județul Satu Mare, au participat primarul orașului Negrești-Oaș, Aurelia Fedorca și Grieb Csaba Francisc, primarul orașului Tășnad. Acesta a primit în cadrul Galei Aniversare a Asociației Orașelor din România, distincția pentru pentru performanță și succes în administrația publică locală, și în semn de apreciere pentru activitatea depusă în interesul orașului Tășnad.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on martie 27, 2019. Filed under Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.