Victor Ponta: Problemele țării nu se rezolvă la Bruxelles, ci aici în România, cu sprijin european

În data de 28 martie, cu începere de la ora 16:30, la sediul partidului Pro România, filiala Satu Mare, Victor Ponta a susținut o conferință de presă. Alături de el s-au aflat coordonatorii Pro România Satu Mare: deputatul Octavian Petric, dr. Dorel Coica și Ciprian Ardelean.

Președintele partidului Pro România, Victor Ponta s-a aflat joi în județul Satu Mare venind de la Oradea, unde s-a întâlnit cu coordonatorii partidului din localitățile județului.

Victor Ponta a afirmat că este mândru că au venit în partid oameni cu experiență, competenți care să fie votați de cât mai mulți români în 26 mai. În aprilie se va lansa Manifestul Partidului Pro România care își dorește să fie o alternativă la actuala guvernare.

”În 26 mai ne dorim să avem rezultate foarte bune. Ne naștem ca partid pe 26 mai, este important pentru legitimitatea de a conduce. Suntem un partid de centru stânga, european. Când guvernezi o țară, o guvernezi pentru toți. Nu se mai poate face politică ca în anii 90, pentru mine este a 19-a campanie. Cred că oamenii nu au uitat ce am făcut. Avem experiență, la Satu Mare sunt oameni care să vină alături de noi. Vor mai veni oameni de la PSD, deputați și senatori”, a declarat Victor Ponta.

Printre obiectivele majore propuse de partid, Victor Ponta a enumerat dezvoltarea infrastructurii, inclusiv cea economică pentru intreprinderi cu acces la fonduri europene, precum și edificarea unor spitale moderne la Cluj-Napoca, Iași, adăugând că ”Problemele țării nu se rezolvă la Bruxelles, ci aici în România, cu sprijin european”.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 28 martie 2019. Filed under Politică. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.