Vizitatori de la Școala Gimnazială ”Grigore Moisil”, în curtea Jandarmeriei sătmărene

Într-o atmosferă caldă și prietenoasă, de primăvară, jandarmii au schimbat registrul activităților curente și au adus un zâmbet pe chipurile elevilor clasei a VI – a B de la Şcoala Gimnazială ”Grigore Moisil” din Satu Mare. În săptămâna ”Şcoala Altfel”, elevilor li s-a oferit posibilitatea cunoaşterii meseriei de jandarm, militarii fiind pentru un ceas de vreme gazdele elevilor.

Aceştia şi-au început vizita cu participarea la o activitate preventiv educativă în clubul unităţii, unde jandarmi cu experienţă le-au povestit despre provocările ce pot apărea, despre modul de soluţionare a conflictelor şi au vizionat o serie de filme cu caracter educativ.Vizita elevilor s-a suprapus cu ultimele antrenamente făcute de către luptătorii jandarmi în perspectiva aniversării de miercuri, 3 aprilie a Zilei Jandarmeriei Române. Câinii de serviciu, maşinile şi materialele din dotarea jandarmilor i-au ţinut cu sufletul la gură pe tineri, care la final au participat la o lecţie deschisă de instrucţie de front.Vizita s-a încheiat cu o surpriză dulce din partea jandarmilor.

Jandarmii vă așteaptă să le fiți alături miercuri 03 aprilie a.c., de la ora 12,30 în Piaţa 25 Octombrie.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 2 aprilie 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.