Două persoane bănuite de furturi comise în localitățile Tiream și Vezendiu, prinse de poliție

În data de 1 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești au identificat două persoane bănuite că în cursul lunilor februarie și martie ar fi sustras mai multe bunuri din posesia unor persoane din localitățile Tiream și Vezendiu.

În urma activităților specifice desfășurate de polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Petrești, aceștia au identificat un tânăr, de 19 ani, din localitatea Tiream, care în luna februarie ar fi sustras din locuința unei tinere din aceeași localitate mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu în valoare de 1.300 de lei.

Tot, ieri, activitățile întreprinse de polițiști au dus la identificarea unui bărbat, de 35 de ani, din localitatea Vezendiu, care în luna martie ar fi sustras bunuri din locuința unei persoane din aceeași localitate cauzând un prejudiciu de aproximativ 200 de lei.

În ambele cauze cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.