Amenzi de 33.900 lei, aplicate ieri de polițiștii rutieri în județ, și 16 permise suspendate

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat ieri, 2 aprilie a.c., acțiuni de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.900 de lei.Astfel, în cursul zilei de ieri, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 33.900 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 16 conducători auto, dintre care 12 au depășit viteza maximă admisă cu peste 50 km/h iar alți 4 șoferi au efectuat depășiri neregulamentare.

De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției oraș Ardud împreună cu specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare au acționat pe DN 19A, pe raza localității Mădăras, ocazie cu care au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.740 de lei și au ridicat 4 certificate de înmatriculare, autovehiculelor care emanau noxe peste limita legală admisă.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 3, 2019. Filed under Infracțiuni, Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.