Elevi din 9 școli sătmărene au participat la Concursul de cros ”Cupa Primăverii” Tășnad

Luni, 15 aprilie 2019 a avut loc Ediția I a Concursului local cu participare județeană ”Cupa Primăverii” inițiat de Asociația Sportivă Școlară Atletic Tășnad, al cărei președinte este profesorul de educație fizică și sport Moisa-Turcu Antonel. Această activitate extracurriculară a fost desfășurată în cadrul parteneriatului educațional semnat între Școala Gimnazială Tășnad, reprezentată de directorul Maier Florin și Ocolul Silvic Tășnad, reprezentat de inginer Șteț Ioan.

Concursul s-a desfășurat la cabana ”Căprioara” Săcășeni, într-un cadru natural feeric, oferit de pădure în anotimpul primavara. Desfășurarea optimă a concursului a fost asigurată de profesorii coordonatori: Moisa-Turcu Antonel, Șipoș Zsofia, Marcu Ramona și pădurarul Șimonca Gheorghe.

Activitatea extracurriculară a avut ca scop promovarea sportului ca stil de viață sănătos și ca o alternativă pentru elevi de a-și petrece frumos și util timpul liber. În competiție s-au înscris 13 profesori pregătitori și 115 elevi din ciclul primar și ciclul gimnazial din instituțiile școlare: Liceul Tehnologic ”Petru Cupcea” Supuru de Jos, Şcoala Gimnazială ”Lucian Blaga” Satu Mare, Şcoala Gimnazială ”Iuliu Coroianu” Craidorolţ, Şcoala Gimnazială Săuca, Şcoala Gimnazială Săcășeni, Şcoala Gimnazială Cehal, Școala Gimnazială Căuaș, Şcoala Gimnazială Santău și Școala Gimnazială Tășnad.

Concursul a fost apreciat și susținut financiar de societățile comerciale din orașul Tășnad și de câțiva iubitori ai sportului, cu sprijinul cărora au fost oferite participanților diplome, medalii, cupe și tricouri personalizate. Alături de participanți s-au aflat și reprezentanții Poliției de proximitate: Lazăr Victor și Ghiurcuțan Alexandra, precum și medicul școlar Mocan Claudiu și asistenta Nagy Lenuța.

Toți invitații au profitat de mediul ambiant special oferit de natură și de timpul frumos, simțind cu toții avantajele practicării sportului și a atletismului, in special.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on 16 aprilie 2019. Filed under Sport  , Uncategorized. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.