Se lucrează intens la construirea Aqua-parkului din Satu Mare

Peste 100 de specialişti lucrează de zor, pentru deschiderea noului aqua-park din Satu Mare. Consilierii locali UDMR Masculic Csaba şi Butka Gergo au făcut o vizită de lucru la ştrand, pentru a vedea cum decurg lucrările de amenajare a aqua-park-ului.

33425c2e506003d2ba9e50d1e2fc3fc5_XLDin cele declarate de consilieri, ştrandul îndeplineşte visul oricărui sătmărean, se îndeplineşte tot ce s-a promis. Totul este la standarde europene şi orice persoană cu handicap va avea acces la serviciile ştrandului. Aqua-park-ul are cele mai moderne tehnologii de filtrare şi recirculare a apei.

În prezent la aqua-park se lucrează intens la spaţiile verzi. Sunt amenajate şapte tipuri de saune, unele construite cu pereţi din cuburi de sare de Himalaya, patru piscine interioare şi şase exterioare. În exterior există un bazin de seniori, un bazin semi-olimpic de 25 metri, bazin cu tobogane, la care viteza de coborâre va fi de peste 50 km/oră, bazin de relaxare, bazine pentru copii cu adâncimi diferite.

Bazinele interioare vor avea destinaţii diferite de la bazine de copii la bazine de relaxare cu hidromasaj şi de înot. Deasupra corpului principal va fi amplasată terasa şi restaurantul însumând o suprafaţa de peste 1.400 mp. Aqua-park-ul va deveni probabil cel mai important punct turistic din judeţul Satu Mare.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on mai 16, 2013. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.