50 și 60 de ani de fidelitate în căsătorie. 32 de cupluri, premiate de Kereskényi Gábor

Tradiția premierii cuplurilor din municipiul Satu Mare care aniversează 50 și 60 de ani de căsnicie continuă și în acest an! Joi, 18 aprilie, au fost premiate 32 de cupluri care au ajuns la această performanță, fiind felicitate în cadrul unei ceremonii la care au fost prezenți primarul municipiului, Kereskényi Gábor și viceprimarul Adrian Albu. 

Cuplurile au primit câte o diplomă și un premiu pentru fidelitate, în valoare de 1.000 de lei. Ca de fiecare dată când au loc astfel de ceremonii, primarul a adresat seniorilor un cuvânt de mulțumire pentru tot ceea ce au făcut de-a lungul timpului, pentru susținerea și promovarea valorilor familiei.

“Premiul pe care Primăria vi-l oferă astăzi este un gest simbolic, o modalitate de a vă mulțumi, în numele comunității noastre, pentru contribuția pe care ați avut-o și o aveți la ceea ce înseamnă astăzi municipiul Satu Mare. De asemenea, aceasta este o formă de apreciere pentru că promovați valorile familiei și sunteți un model pentru tânăra generație.

Pentru că Dumneavoastră sunteți un model pentru noi, cei mai tineri, care poate nu întotdeauna prețuim așa cum se cuvine acestă instituție, Familia! Vă doresc multă sănătate și multe bucurii! La mulți ani! Paște fericit!”, le-a transmis primarul Kereskényi Gábor.

Share This Post

Google1DeliciousDiggGoogleStumbleuponRedditTechnoratiYahooBloggerMyspaceRSS
Posted by on aprilie 18, 2019. Filed under Locale. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0. You can leave a response or trackback to this entry

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.